Cadeau Gids Test

Er zijn maar weinig betere cadeaus dan jouw geliefde te helpen bij de zorg van hun lichaam, vooral nu. Vind het juiste cadeau voor hun lichaam met onze cadeau gids, samengesteld door oprichter Jim van den Akker zelf.
 

Voor de reiziger

Het perfecte cadeau voor ouders, weekendavonturiers of de drukste persoon die je kent. Voor degenen die zelden stilzitten, geef ze een apparaat die ze overal mee naartoe kunnen nemen.
(1). Pulseroll Mini Massage Gun perfect formaat om in hun tas mee te nemen en ter plaatse verlichting in de spieren te bieden.
 

Voor de actieveling

Of ze nu een competitieve atleet zijn of gewoon graag actief zijn in hun vrije tijd, deze combinatie houdt ze in beweging zodat ze kunnen doen waar ze van houden.
 
(1). Muscqler massage gun
(2). Wave roller – Behandel je rug hiermee, de enige plek waar je de massage gun zelf minder goed kunt gebruiken. Ervaar de meest krachtige en efficiënte foam roller op een vibrerende manier.
 
 
 

Voor wie thuis werkt

Tussen stress, schermtijd en het veel zitten heeft het thuiswerken nieuwe, onverwachte eisen aan het lichaam gesteld. We kunnen geen beter cadeau bedenken dan een geschenk dat al die spanning binnen enkele seconden stilletjes wegsmelt, gewoon thuis.
(1). Theragun Elite – Geeft het lichaam nieuwe kracht en helpt de houding te resetten wanneer je de hele dag achter een laptop of computer zit.
(2). Theragun Elite Wireless Charging Stand – Perfect voor op of naast hun bureau, houdt hun apparaat gemakkelijk toegankelijk en volledig opgeladen.
 

Voor de minimalist

Geef ze de diepe spierbehandeling waar ze dol op zullen zijn, in het slanke, vereenvoudigde frame dat ze zullen waarderen. Deze set is de perfecte optie voor je favoriete minimalist.
(1). Massagerr Massage Gun – Ondersteund door een geld-terug-garantie voor jouw gemoedsrust en die van hen.