Onze Klimaatbelofte

Jouw Ontspanning, Onze Planeet 🌍

Bij Massagerr erkennen we de impact van e-commerce leveringen op onze planeet. Daarom zetten we ons in voor innovatieve bedrijven die actief koolstof uit de lucht halen.

Samen hebben de deelnemende bedrijven...

  • 🌳 Duizenden tonnen koolstof uit de atmosfeer hebben verwijderd
  • 📦 Meer dan tien miljoen bestellingen koolstofneutraal hebben verzonden

Zo Werkt Het: 🔄 Voor elke bestelling die we ontvangen, gebruiken we een specifieke formule om de geschatte uitstoot van de verzending te berekenen. Op basis van deze schattingen gaat een deel van onze inkomsten naar door Carbon Direct goedgekeurde koolstofverwijderingsbedrijven. Deze fondsen worden ingezet om net zoveel koolstof uit de lucht te halen als onze zendingen hebben veroorzaakt. Eventuele extra fondsen worden geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van technologieën voor koolstofverwijdering.

Ontmoet enkele van de bedrijven die onze verzendemissies aanpakken: 🌐

Grassroots Carbon 🌾

Video preview unavailable in editor.
 
Grassroots Carbon werkt samen met boeren om landbeheerpraktijken te verbeteren, waardoor de gezondheid van bodem en ecologie verbetert en meer koolstof in de bodem wordt opgeslagen.

Mast Reforestation 🌲

Drones over a forest

Met behulp van drones en moderne technologieën combineert Mast Reforestation beproefde bosbouwpraktijken met nieuwe technologieën om gezonde, veerkrachtige en klimaatbestendige bossen te herstellen die verloren zijn gegaan door bosbranden. Mast biedt diensten aan zoals het verzamelen van zaden, de kweek van zaailingen, herbebossingsdiensten en financiering op basis van hoogwaardige koolstofverwijderingscredits.

Bij Massagerr zijn we trots op onze inzet om onze planeet gezond te houden. Samen met jou en onze partners maken we een verschil - één bestelling tegelijk. 🌟