Massage gun voor sporters

Massage gun voor sporters

Wat is het en wat doet het?
Als fanatieke sporter weet jij wat belangrijk is: intense trainingen, eiwitrijke voeding en een goede nachtrust. Het is minstens zo belangrijk om na het sporten goed voor jouw spieren te zorgen. Zo voorkom jij vervelende blessures en gewrichtspijn. De massage gun is de nieuwste innovatie op het gebied van sportherstel en vele professionele sporters zweren erbij. Maar wat maakt deze massage gun zo bijzonder?


Een professionele sportmassage

Met de massage gun geef jij jezelf een professionele sportmassage. Dankzij de innovatieve klopmassage-technologie heeft de gun een knedende werking, waardoor je hetzelfde resultaat krijgt als bij een echte deep tissue massage. Zo heb je binnen no time soepelere spieren en gewrichten, waardoor jouw prestaties aanzienlijk vooruitgaan!

Effectievere workouts

De massage gun is een perfecte manier om jouw spieren op te warmen en vervelende knopen los te maken. Dit is ontzettend belangrijk, want trainen met opgewarmde spieren reduceert de kans op blessures met ongeveer 85%. Zo maak jij je spieren lekker los en worden jouw workouts veel effectiever.


Herstel sneller
Het voordeel van de massage gun is dat je met de ronde kop gemakkelijk en gericht de pijnpunten kunt behandelen. Dat maakt het de perfecte ontspanningsmassage voor na het sporten, wanneer je bijvoorbeeld spierpijn of stijfheid ervaart. De massage gun stimuleert effectief de doorbloeding, waardoor je sneller herstelt voor jouw volgende gym-sessie.


Verbetert jouw silhouet
Regelmatig gebruik van de massage gun heeft ook een positief effect op jouw silhouet. De massage werkt in op de fascie: het onderhuidse bindweefsel dat rond de spieren zit. Wanneer je deze laag slecht onderhoudt, wordt het dikker en korter. De massage gun maakt deze laag elastischer, waardoor het zich strakker om de spieren heentrekt. Deze corrigerende werking zorgt ervoor dat jij er strakker uitziet!

Dankzij de vele voordelen van de massage gun gaan jouw sportprestaties gegarandeerd vooruit. Ervaar het zelf en bestel nu een van onze massage guns!

Terug naar blog